Известие

Collapse
No announcement yet.

хидравлика

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

за рейката и аз знам че е 2200.а масло не ми тече и помпата работи само на обороти. а ако ще давам 300 лв. за менте. по добре май да я рецеклирам. ако някой го е правил това упражнение нека да сподели доволен ли е или не. апък майстора ми е повече от читав.ако някоъ има нужда да се обади ще го пратя.

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
      Я влез в час бре,ние говориме за помпа,не за рейка.Тоя в магазина пак те е излъгал,нова рейка оригинална е над 2000 лв.
      Моя е грешката.Явно още не съм се бил събудил добре сутринта
      А цените,които са ми споменали най-вероятно са за ментета.Общо взето дано не ни се налага да сменяме рейки,защото положението е съкс

Бай Дъ Уей днес си взех въпросното масълце за хидравликата на Tutela G1A и тези дни най-вероятно ще го сменя и ще споделя резултата.
      Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
      ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
      ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

кажи и какви пари е маслото

Comment

11-12 лв/ литър
          145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщение
            11-12 лв/ литър
            ок колега мерси да споделиш как е маслото

Comment

Аз също скоро ще сменявам хидравличната течност понеже помпата ми омаслява чат-пат. В сервиза дето ми обслужват колата казаха, че понякога причината е в маслото и при смяна проблемите отминават. Някой би ли препоръчал каква хидравлична течност да си взема?

P.S. И между другото като дам пълен ляв/десен и подходя леко на полусъединител се чува нещо като свистене изпод капака, това предполагам е свързано с хидравликата?
              Alfa Romeo 145 1.4 16V TwinSpark 103hp [1998]
              Peugeot 206 1.4 74hp [2001]
              Renault Megane 2 1.5 dCi 100hp [2005]

Comment

тва направо си е сварзано със нова поммпа ако питаш мене ,ако има още хляб караъ ама ще е до време,и то кратко ,провири теорията на майстора при др. ммайстор

Comment

Working...
                X