за рейката и аз знам че е 2200.а масло не ми тече и помпата работи само на обороти. а ако ще давам 300 лв. за менте. по добре май да я рецеклирам. ако някой го е правил това упражнение нека да сподели доволен ли е или не. апък майстора ми е повече от читав.ако някоъ има нужда да се обади ще го пратя.
Известие
Collapse
No announcement yet.
хидравлика
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеЯ влез в час бре,ние говориме за помпа,не за рейка.Тоя в магазина пак те е излъгал,нова рейка оригинална е над 2000 лв.
А цените,които са ми споменали най-вероятно са за ментета.Общо взето дано не ни се налага да сменяме рейки,защото положението е съкс
Бай Дъ Уей днес си взех въпросното масълце за хидравликата на Tutela G1A и тези дни най-вероятно ще го сменя и ще споделя резултата.Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97
Comment
-
11-12 лв/ литър
Comment
-
Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщение11-12 лв/ литър
Comment
-
Аз също скоро ще сменявам хидравличната течност понеже помпата ми омаслява чат-пат. В сервиза дето ми обслужват колата казаха, че понякога причината е в маслото и при смяна проблемите отминават. Някой би ли препоръчал каква хидравлична течност да си взема?
P.S. И между другото като дам пълен ляв/десен и подходя леко на полусъединител се чува нещо като свистене изпод капака, това предполагам е свързано с хидравликата?
Comment
Comment